CyberSecurity
Friday

Binnenkort beschikbaar in het najaar van 2021

Een wekelijks informatiebeveiligingsevenement om te helpen uw kennis over de wereld van informatiebeveiliging verder uit te breiden.

Over De
CyberSecurity Friday

De CyberSecurity Friday is een wekelijks informatiebeveiligingsevenement met topprofessionals die bereid zijn hun kennis te delen met de Security comunity. Het is een mogelijkheid om iets op te steken van ervaren sprekers uit verschillende gebieden binnen de cyber security arena.

Het evenement vindt elke vrijdag plaats in een professionele setting en wordt live gestreamd via internet naar iedereen die betrokken wil zijn bij de ontwikkeling van de Cybersecurity World.

Elke Cybersecurity Friday heeft twee gastsprekers. Elk één voor zowel de ochtend- als de middagsessie.  Elke sessie heeft een klein publiek en biedt veel interactie met de sprekers.

De sessies worden opgenomen en ook live gestreamd naar het publiek thuis en op kantoor. We hebben een beperkt aantal plaatsen voor degenen die willen deelnemen aan de live sessie, dus reserveer uw stoel op tijd.

De Cybersecurity Friday is niet bedoeld voor de verkoop van producten en bevat geen reclame. Het is puur bedoeld voor het delen van kennis en als zodanig verspillen we uw tijd niet met verkooppraat en productdemonstraties. Aan het einde van de presentatie krijgt iedere deelnemer de mogelijkheid om te netwerken en te communiceren met elkaar en de spreker.

De gesprekken

De Cybersecurity Friday geeft de sprekers de mogelijkheid om hun ervaring uit het veld te delen. Het bevat gesprekken van securityprofessionals over de hele wereld binnen hun expertisegebieden. De gesprekken duren ongeveer 40 minuten waarin we de diepte ingaan over een belangrijk beveiligingsonderwerp. Het biedt security professionals de mogelijkheid om te luisteren en te leren van andere professionals binnen hun vakgebied.  Kijk en luister mee naar hen die praten over hun beveiligingservaring vanuit het veld.

Gastinterviews

In het kader van de Cybersecurity Friday voeren we interviews met onze gasten en vragen van het publiek te beantwoorden tijdens de live presentaiton. Onze gasten nemen vragen aan van het live publiek en van de livestreams. Op deze manier kunnen we toegevoegde waarde creëren door mensen de mogelijkheid te geven om met onze sprekers in gesprek te gaan en hun beveiligingsvragen te laten beantwoorden.

Live beveiligingsdemo’s

Als een foto duizend woorden kan spreken, dan spreekt een demonstratie veel woorden. We moedigen onze sprekers aan om demonstraties te geven van security gerelateerde oplossingen en hoe ze bepaalde resultaten in het veld behalen. Dit is een krachtig hulpmiddel om u te helpen zien hoe anderen beveiligingsprincipes toepassen in een echte omgeving.  Dit wordt efficiënt gedaan zonder te proberen u een oplossing te verkopen.

Let us know if you want to speak at one of our Cybersecurity Friday Event!

We are constantly looking for good speakers that can provide insights in cybersecurity topics that would benefit the community. If you are such a person please contact us for a conversation.

Sponsor A Cybersecurity

Friday Event.

8 + 2 =